Retur til Ferie DK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weekendophold

Weekendophold er blevet meget populært for livsnydere.

Weekendophold afholdes især af par, der ønsker en hyggelig weekend med afslapning og en god madoplevelse

En del hoteller og kro har opdaget, at vi er mange livsnydere der efterspørger et luksusophold med f.eks. champagne, velværeoplevelser og overnatning i suite.

Nedenfor finder du vores anbefalede hjemmeside om weekendophold og wellnessophold.

Weekendopholdet.dk (Hoteller og kroer i hele Danmark og i Nordtyskland)

Miniferier

Wellnessophold

Guide til de bedste weekendophold

Weekendophold med dans og musik

Handicapvenlige hoteller og kroer til weekendophold

Skrøbelev Gods

Se mange gode tilbud på Weekendophold

 

 

 

 
  Interessen for afholdelse af et romantisk weekendophold har være stigende de seneste år. Dette resulterer i, at weekendophold på hotel og kro der ønskes afholdt i perioden 14/9-14/11 samt 14/2-14/4 hurtigt bliver udsolgt. Ofte op til 1-2 måneder før ankomstdatoen. (kilde: www.weekendopholdet.dk)

Mange livsnydere er desværre ikke opmærksomme på, at et ophold på hotel og kro er meget efterspurgt i ovennævnte periode. De oplever derfor ofte at hotellerne melder alt udsolgt i den weekend de ønsker at afholde deres ophold.

Vi anbefaler at livsnydere planlægger afholdelse af et weekendophold ca. 3 måneder i forvejen; især hvis opholdet ønskes afholdt i oktober, november, februar og/eller april. I december er der fokus på julefrokost, således at der ikke afholdes et almindeligt weekendophold, men derimod et weekendophold med julebuffet. Bestilling af et weekendophold bør ske minimum 2 måneder før ønsket ankomstdato.

Vi har af www.weekendopholdet.dk fået oplyst, at mange livsnydere forventer at kunne bestille et romantisk ophold ca. 10-14 dage før ønsket ankomst. Dette er ofte alt for sent.

Kort sagt: Bestil det weekendophold I ønsker at afholde i god tid (ca. 2 måneder før ankomst) 

Hvis I ønsker at kombinere et weekendophold med wellness anbefales det at bestille endnu tidligere, fordi de wellness-klinikker der skal foretage behandlingerne ofte samarbejder med flere hoteller samt tilbyder wellness til lokalbefolkningen. Dette gør, at dét hotel I gerne vil afholde et weekendophold hos (kombineret med wellness) kan komme i den situation, at hotellet har et ledigt dobbeltværelse samt plads i restauranten, MEN wellness-klinikken har alt udsolgt. Denne situation oplever de fleste hoteller.

Vi vil anbefale livsnydere at forespørge på afholdelse af et weekendophold i Business-, VIP-værelser eller suiter. Ofte er merprisen kun kr. 300-400 pr. værelse pr. nat (kr. 150-200 pr. person). Et weekendophold afholdt i  førnævnte værelsestyper er altid en større oplevelse end et standardværelse. 

Samtidigt afholder mange livsnydere kun ét weekendophold pr. år. Dette ophold skal meget gerne blive husket som noget specielt. Livsnydere bør vælge 4 eller 5 stjernede hoteller, idet kvaliteten næsten altid er god hos disse hoteller. Ophold afholdt hos 3 stjernede hoteller er mere "usikre". Årsagen hertil er, at nogle 3-stjernede hoteller er på niveau med 4-stjernede hoteller; MEN desværre er andre nærmere på niveau med 2-stjernede.

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Månedens link. Her finder du et link til en hjemmeside af høj kvalitet, der henvender sig til livsnydere.

 

 

Der tages forbehold for forkert angivne priser.

Ejerforhold:

www.livsnydernes.dk ejes af:

2Match
Rahbæks Alle 6
6650  Brørup
CVR-nummer: 26 04 05 31
Email: info@livsnydernes.dk

www.livsnydernes.dk er tilmeldt:

www.google.com